Vídeo per promocionar el turisme MICE en fires especialitzades i esdeveniments del sector

El Consorci de Promoció Turística engega una campanya per promoure el turisme de reunions al Maresme image 1

El turisme MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions) és un sector que aconsegueix adeptes any rere any i el Maresme té una variada oferta per totes les necessitats, des de grans sales de congressos a petites sales d’actes en espais realment singulars. Però també un gran nombre d’activitats per fer team building després de les reunions. En la seva aposta pel turisme MICE, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa en marxa una campanya enfocada a aquest sector.

S’ha creat un vídeo en diferents idiomes que mostra, a través de pinzellades, tot el que pot oferir el Maresme en relació al turisme de reunions. La responsable d’aquest segment de turisme del Consorci, Sònia Chaves, explica que “des del Consorci, ja fa uns any que estem treballant en la promoció del turisme de reunions i esdeveniments al Maresme. L’any 2021 vam publicar la web Maresme Events, on recopilem tota la oferta MICE de la comarca, i aquest any hem apostat per la creació d’un vídeo promocional que ens servirà per fer difusió de tota la oferta MICE al Maresme i que en farem difusió tant online, al web i a xarxes socials, com a fires i esdeveniments. Es tracta d’una iniciativa amb la que volem donar visibilitat a les empreses i serveis que estan apostant pel segment del turisme MICE al Maresme”.

Turisme MICE al Maresme

La comarca compta amb allotjaments, auditoris, teatres, espais singulars, propostes de gastronomia, d’incentius i diferents tipus de serveis relacionats amb el turisme de reunions. Però no acaba aquí, sinó que el segment MICE inclou també les activitats after the meeting per fomentar la cohesió de grup, entre les quals s’hi inclouen des de les relacionades amb l’enoturisme fins a activitats nàutiques o hípica, passant per tot un ventall que es pot adaptar a les possibilitats de qualsevol equip de treball.

Tots els municipis del Maresme tenen espais o activitats a oferir, des dels més tradicionals als més singulars, entre el mar i la muntanya. Es poden consultar al web www.maresmeevents.cat, on es recull tota la oferta MICE del territori. A més, la comarca està ben a prop de Barcelona i molt ben connectada, pel que és ben ràpid i fàcil arribar-hi si també es participa en congressos a la ciutat comtal.

El Consorci acompanya a les empreses i professionals que busquen organitzar una reunió en tots els processos, des de la cerca i assessorament d’espais i serveis a la coordinació de visites i viatges de coneixement del territori, a més d’informació turística per als organitzadors i els assistents a un esdeveniment.