Sabem que no ha estat una època fàcil per a ningú i tots tenim ganes de poder tornar a la normalitat, de fet, l’any passat va suposar una aturada sense precedents per a aquest sector, però aquest any volem tornar amb tota la força i energia i poder presenciar un dels dies més importants de les vostres vides. De fet, son moltes les persones que ja comencen a organitzar els seus casaments per a poder tenir un enllaç sense mascaretes i restriccions, amb balls i amb la màxima diversió.

Com segurament sabreu: som de mar i de munt, és per això que oferim una immensa diversitat de zones per a poder celebrar el vostre dia especial i d’aquesta manera, fer-lo inoblidable. Per a fer-ho possible, comptem amb el còctel perfecte: paisatges evocadors, indrets de somni i els millors professionals per a que pugueu gaudir al màxim del vostre dia.

Casar-se al Maresme, una experiència única Q88h0ImtFqHhIWE7rN4 JTng9AkByJQdtC9tZwCvh gVVF6eeZdDdQZwdIV5Zk0Y59PWo7M 4j bxU0ISVfe4RX1PAnQJh9oTWsvZ0f1izrAulDc532b pr3Mm9afNNTivJqFZUG

PAISATGES EVOCADORS

Platges daurades, boscos de pins, vinyes sobre fons blau, camps de flors, paisatges idíl·lics… al Maresme tot és possible!

Qui no ha somiat mai en casar-se gaudint d’unes vistes espectaculars on el paisatge sigui un regal per a la vista i tant vosaltres com tots els convidats gaudiu de l’entorn i us hi sentiu còmodes?

Nosaltres hi aportem la ubicació, vosaltres, la il·lusió.

Casar-se al Maresme, una experiència única uWacYcxrTfUmezHpsswmSkBp0e2iBtnfv4ojyE ZNojq2157mYUBz7SruDPXEm25SJaz1FXhKUL3szPpInqJmCIe6WBmq5XjdnyoIuXPnRKaL klabfDKvA8u3i 8OgY In0U4Di

INDRETS DE SOMNI

A la nostra terra tenim una infinita varietat d’indrets on poder celebrar el vostre enllaç: masies plenes de màgina i encant, castells, platges i finques espectaculars que fan somiar. Tot plegat, es tracta de llocs inspiradors.

Disposem d’una gran infraestructura per a albergar tot tipus de casaments, des de grans salons fins a raconets per a celebrar unes bodes més íntimes.

Casar-se al Maresme, una experiència única zVhs DmBk snQ0jQVy38MLpO cDMiMqKB0xxe7zVVJUnEbz1NDtpYfILFTCrxzLo6Vl50 iR0WNGntpeGy

SERVEI I QUALITAT

Oferim una cultura mediterrània i una gastronomia d’allò més interessant. A banda, comptem amb un excel·lent ventall de professionals que tindrà en compte fins al més mínim detall. Per tots aquests aspectes, és una destinació perfecta per a tothom, a més, son molts els estrangers que somien en poder casar-se al Maresme.

Casar-se al Maresme, una experiència única SKOTWdsmMpjF 748e2 i