Els pròxims dies 24, 25 i 26 de maig de 2024 Calella esdevindrà l’epicentre del món de les motos clàssiques amb The Factory Bike Fest

Aquest festival de tres dies es dirigeix a tots els amants de les motos, especialment les d’estil Cafè Racer i motos clàssiques tot i que pretén atraure també a curiosos i famílies senceres.

La seu d’aquest esdeveniment serà un espai únic al maresme, la fàbrica Llobet-Guri de Calella, una antiga fàbrica amb més de 100 anys d’història que serà el teló de fons ideal per ressaltar la bellesa dels productes que es mostraran.

Calella acollirà The Factory Bike fest Portfolio creativo fotografia y creacion de contenido minimalista sencillo elegante

Més de 20.000 m2 coberts, amb sales reformades i condicionades per adaptar-se a qualsevol imprevist climàtic. S’ha escollit aquesta localització a prop de Barcelona i de la Costa Brava, accessible tant per carretera com per tren de rodalies des de Barcelona, amb una bona oferta hotelera i d’oci a la zona.

L’esdeveniment es dividirà en quatre parts:

Custom Bike Show: on alguns dels millor constructors de motocicletes del panorama nacional i internacional exposaran els seus últims projectes i les novetats del sector.

Two Wheels: on constructors de bicicletes de gran renom nacional i internacional exposaran els seus últims projectes i novetats a l’esdeveniment (exposició de bicicletes, xerrades, activitats infantils, etc.).

Market Place: amb exposició d’art i fotografies, estands de marques exclusives, accessoris de moto, creació de productes en directe, barber shop.

Music Fest: concerts i sessions de DJ, actuacions de rock de grups nacionals.

A l’exterior també hi haurà una zona habilitada per al festival, amb servei de restauració i exposicions dels equips oficials.

Més informació i reserves aquí.