El passat 2 de juliol, Maresme Events, juntament amb Santa Susanna Meetings & Events, va participar al BED 2024, una jornada de networking organitzada pel reconegut grup Eventoplus. Aquest esdeveniment anual, que reuneix els professionals més destacats del sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions), va tenir lloc a Barcelona i va oferir una plataforma única per a la promoció de destinacions turístiques i serveis relacionats.

BED 2024: El Maresme connecta amb el sector BED 2024

Durant el BED 2024, Maresme Events va tenir l’oportunitat de reunir-se amb més d’una dotzena d’agències especialitzades, creant connexions valuoses i explorant noves vies de col·laboració. Aquestes trobades van permetre presentar les nombroses possibilitats que la comarca del Maresme ofereix per a l’organització d’esdeveniments i activitats corporatives. A més, l’esdeveniment va oferir moltes oportunitats de networking entre els assistents.

Una destinació que inspira

El Maresme, situat al nord de Barcelona i abraçat per la costa mediterrània i la Serralada Litoral, es presenta com una destinació ideal per a esdeveniments d’empresa i turisme corporatiu. Amb espais singulars, un ric patrimoni cultural i modernista, activitats d’incentius a la natura i una bona oferta hotelera, la comarca ofereix un escenari inspirador per a qualsevol classe d’esdeveniment.

A més, Maresme Events, va assistir a la jornada amb l’acompanyament i col·laboració de Santa Susanna Meetings & Events, que va destacar la seva àmplia oferta hotelera, amb sales de reunions perfectament equipades per a acollir tota mena d’esdeveniments. Aquesta proposta complementa a la perfecció l’atractiu natural i cultural del Maresme, oferint infraestructures modernes i serveis de qualitat que garanteixen l’èxit de qualsevol reunió o conferència.

Compromís amb la sostenibilitat

Un dels punts forts que Maresme Events va destacar durant el BED 2024 és el ferm compromís de la comarca amb la sostenibilitat. El Maresme treballa constantment per esdevenir un destí sostenible en tots els àmbits, integrant pràctiques respectuoses amb el medi ambient en totes les activitats i serveis que ofereix. Aquesta filosofia no només atrau les empreses compromeses amb la responsabilitat social, sinó que també garanteix una experiència autèntica i enriquidora per a tots els participants.

Activitats per a tots els gustos

La diversitat d’activitats que el Maresme ofereix és un altre atractiu clau. Des d’activitats nàutiques al mar fins a aventures a la natura, passant per més de 500 camins i senders senyalitzats ideals per al senderisme i el cicloturisme. Aquestes possibilitats captiven l’interès de les agències i fan del Maresme una destinació capaç d’oferir experiències úniques i personalitzades.

Perspectives de futur

La participació de Maresme Events al BED 2024 no només va ser una oportunitat per a la promoció de la comarca, sinó també un pas endavant en l’estratègia de posicionament del Maresme com una destinació de referència per al turisme de negocis. Els contactes establerts i les sinergies generades durant la jornada auguren un futur prometedor, amb noves col·laboracions i projectes que contribuiran a dinamitzar l’economia local i a enfortir la imatge del Maresme com a destí de qualitat.

BED 2024