Ja podeu consultar el document de balanç de resultats de Maresme Events durant aquest any 2023.

Aprofitem per compartir amb tots vosaltres les accions més destacades que s’han dut a terme al llarg d’aquest any. Al document hi trobareu també els diferents indicadors clau i els resultats obtinguts en cada cas.

Balanç de resultats 2023 resultats maresme events

  • Nova Web i nova identitat visual: a principis d’any vam publicar aquesta nova web amb millores pel què fa al filtratge dels espais i serveis, així com opció de tenir-la en múltiples idiomes.
  • 41 noves adhesions a Maresme Events: al llarg d’aquest any 41 noves empreses s’han adherit al projecte Maresme Events i formen ja part de la nostra base de dades. Benvingudes!
  • Jornada de networking per a empreses MICE: A l’abril de 2024 es va convocar a les empreses adherides al projecte Maresme Events a participar en una jornada de networking per crear sinèrgies i col·laboracions.
  • Formació en comercialització per a empreses MICE: a l’octubre de 2023 vam comptar amb la consultora especialitzada en MICE i sostenibilitat, GenÉthico, per a desenvolupar una formació específica sobre MICE i comercialització en el sector per a empreses adherides al projecte Maresme Events.
  • Treball conjunt amb el Barcelona Convention Bureau (BCB): Gràcies a la vinculació del BCB amb la Diputació de Barcelona hem pogut desenvolupar diverses accions en conjunt per promocionar el sector MICE.
  • Fam Trip Global MICE Forum: Vam organitzar, junt amb el Catalunya Convention Bureau (CCB) i Barcelona Convention Bureau (BCB) i Diputació de Barcelona, un viatge de coneixement del territori per a representants MICE d’empreses europees participants al Global MICE Forums de Barcelona.
  • Adhesió al Catalunya Convention Bureau (CCB): Des del passat mes de novembre som membres oficials del Catalunya Convention Bureau com a iniciativa local que agrupa a tot el teixit empresarial MICE de la comarca sota la marca Maresme Events.
  • Participació amb agenda a la fira IBTM: Per segon any consecutiu participem a la fira IBTM amb agenda propia per a presentar la destinació Maresme i els seus atractius als hosted buyers especialitzats en MICE que visiten aquesta fira de turisme de reunions.

📥 Descarrega aquí l’informe complet.