Les reunions i esdeveniments empresarials són fonamentals per a l’èxit de qualsevol empresa. Ja sigui una conferència de negocis, una presentació de productes o una reunió d’equip, l’elecció del lloc adequat pot tenir un impacte significatiu en l’experiència dels assistents i el resultat final.

Quins són els avantatges d’organitzar un esdeveniment o reunió en un hotel?

1. Infraestructura professional

Els hotels ofereixen instal·lacions d’alta qualitat específicament dissenyades per a reunions i esdeveniments empresarials. Això inclou sales de conferències equipades, equips audiovisuals d’avantguarda i sistemes de so de primera categoria. Aquesta infraestructura professional facilita la logística i garanteix que les reunions siguin tot un èxit.

2. Allotjament integrat

Un dels avantatges més grans d’organitzar reunions i esdeveniments en un hotel és la comoditat de tenir allotjament disponible per als participants. Això és especialment beneficiós per a aquells que viatgen des de fora de la ciutat, ja que redueix l’estrès de trobar allotjament i en facilita l’assistència puntual.

3. Càtering d’alta qualitat

Els hotels solen comptar amb xefs i personal de càtering altament capacitats que poden personalitzar menús per satisfer les necessitats del teu esdeveniment empresarial. La qualitat del menjar és excepcional, cosa que afegeix un toc especial a les teves reunions i esdeveniments. Tens opcions de càtering a l’espai de l’esdeveniment o bé reservar en restaurants del mateix allotjament.

Atzavara Hotel Posidonia
Aqua Hotel Onabrava & SPA****S

4. Servei Professional i Atenció al Client

El personal dels hotels està altament entrenat a l’organització de reunions i esdeveniments empresarials. Des de la planificació inicial fins a l’execució de l’esdeveniment, comptaràs amb el suport d’experts en esdeveniments i coordinadors que us guiaran en cada pas del procés.

5. Espais versàtils:

Els hotels ofereixen una varietat d’espais que es poden adaptar a les teves necessitats específiques. Ja sigui una reunió d’equip íntima o una conferència empresarial a gran escala, trobareu una sala o espai que s’adapti perfectament a les vostres necessitats.

6. Ubicació Estratègica per a Reunions Empresarials

La ubicació d’un hotel sol ser estratègica, amb fàcil accés i ben comunicats per carretera i transport públic. Això facilita el desplaçament dels participants i ofereix oportunitats per a activitats d’incentius relacionades amb l’esdeveniment.

7. Seguretat i Logística Professional

Els hotels tenen al seu lloc mesures de seguretat robustes i experiència en la gestió d’esdeveniments, cosa que garanteix la seguretat dels teus participants i simplifica la planificació logística.

Allotjaments per a grans esdeveniments al Maresme

Al Maresme hi trobaràs allotjaments especialitzats arreu de la comarca però avui volem destacar algunes propostes amb gran capacitat, on poder celebrar esdeveniments per 300 assistents o més.

Atzavara Pools

Atzavara hotel & Spa

Atzavara és el buc insígnia del MICE al Maresme, un hotel de 5 estrelles a la vora del mar, ideal per reunir-se, treballar i descansar alhora. Compta amb 465 habitacions i 20 sales de reunions, on es poden organitzar reunions de 10 fins a 600 persones. A més de comptar amb serveis exclusius com un rooftop amb vistes espectaculars, spa, muntacàrregues per a productes pesants,  espais gastronòmics heliport o centre comercial.

Avantatges de triar un hotel per a esdeveniments empresarials i 6 propostes al Maresme onabrava

AQUA hotels al Maresme

La cadena AQUA compta amb diversos establiments al Maresme on ofereixen àmplies sales de reunions i espais exteriors així com allotjament d’alta qualitat i gran capacitat. Alguns dels seus hotels destacats per a turisme de reunions són l’hotel Onabrava & Spa, un quatre estrelles superior a Santa Susanna, o els hotels AquamarinaSilhouette & Spa, de quatre estrelles ambdós situats a Santa Susanna i Malgrat de Mar respectivament.

Hotel Indalo Park

Hotel Indalo Park

Indalo Park és un hotel de quatre estrelles situat a Santa Susanna, que compta amb 300 habitacions i diverses sales de reunions, amb capacitat per fins a 450 persones. També compta amb un espai polivalent a l’aire lliure de 3000 m2.

Hotel Bernat II

Hotel Bernat II

Bernat II és un hotel de quatre estrelles superior situat a Calella. Compta amb diverses sales de reunions i una sala de congressos amb capacitat per a 200 persones en format teatre i 300 en format còctel. A més, ofereixen servei d’organització d’esdeveniments i activitats after the meeting.

Hotel Don Angel

Hotel Don Angel

L’hotel Don Angel, situat a Santa Susanna, compta amb una gran sala diàfana de 1.000 m2 modulable, ideal per a tot tipus d’esdeveniments. Es pot adaptar a presentacions de producte o actes esportius. A més, compta amb gimnàs, zona spa i pistes de pàdel.

Avantatges de triar un hotel per a esdeveniments empresarials i 6 propostes al Maresme Atenea Facana scaled e1674218046134

Hotel Atenea Port Mataró

Situat al costat del Port de Mataró i de la estació de tren de Renfe, l’hotel Atenea Port Mataró compta amb 95 habitacions i 10 apartaments, a més de sales de reunions diàfanes i de gran capacitat que poden acollir reunions i esdeveniments de fins a 500 persones.