Sajolida Càtering sajolida catering 5

Dades bàsiques i xarxes

Sajolida Càtering location icon

Carrer Castaños, 21, Mataró, Espanya

Sajolida Càtering tel icon
661504679
Sajolida Càtering instagram icon
Sajolida Càtering linkedin icon

Sajolida Càtering

El Masnou

Càtering artesà, personalitzat amb valors i mediterrani.

Sajolida Càtering és el fruit de l’experiència de l’equip que formen l’Adrià i l’Anna. L’Adrià a la part logística i l’Anna a la cuina.

L’Anna era politòloga i l’Adrià educador infantil, però van decidir formar equip per materialitzar la passió de l’Anna per la cuina i la gastronomia. Formada a l’Escola d’Hostaleria d’Osona i amb formacions especialitzades en cuina vegana, pastisseria, cuina de temporada i havent realitzat les pràctiques a la Fundació Alícia s’ha conformat en una cuinera curiosa que gaudeix cuinant per fer feliç a les persones per qui cuina.

Treballem amb productes locals i ho fem de manera artesana. Les nostres propostes estan vinculades a les estacions i procurem que la nostra proposta tingui una base de productores i productors catalans.

La proposta de Sajolida Càtering és molt mediterrània, una mica d’aquí, una mica d’Itàlia, una mica de fusió amb altres cultures gastronòmiques. Tenim propostes vegetarianes i veganes. No som especialistes en cuina vegetariana perquè creiem que la dieta mediterrània és per si mateixa, una proposta rica en verdures, hortalisses i llegums, així que només portem a la pràctica el que el nostre entorn i cultura gastronòmica ens aporten. Siguis o no una persona vegetariana, som el teu càtering.

Treballem a mida, ja poden ser propostes més enfocades al pica-pica, en format bufet o si ho prefereixes parlem i et fem una proposta totalment personalitzada.

En els nostres càterings trobaràs vaixella convencional i vaixella d’un sol ús compostable, a base de cartró 100% reciclat o fulla de palmera.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Sajolida Càtering