Escola de Mar 05062016 MG 1397 Xavi Ferrer Rende scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

Escola de Mar location icon

Club Marítim Montgat, Carrer del Mar, Montgat, España

Escola de Mar tel icon
34 673 599 535
Escola de Mar facebook icon
Escola de Mar instagram icon

Escola de Mar

Montgat

Escola de Mar promovem l'accés al mar de forma autònoma, segura i divertida mitjançant la socialització dels esports nàutics i la recuperació del patrimoni marítim

Escola de Mar, de Montgat, pren l’objectiu de fomentar i reivindicar la vela i altres esports nàutics, com eines de promoció social i cultural. Per això pretenem construir un projecte des dels fonaments amb valors i principis cooperatius, enfocats a facilitar l’accés a la mar i la recuperació del patrimoni marítim d’una forma sostenible i coherent.

S’ofereixen una gran diversitat d’esports i activitats perquè grans i petits pugueu aprendre d’una forma constructiva i divertida! Escola de Mar és l’escola del Club Marítim Montgat. Les dues entitats representen la formació i dinamització d’activitats nàutiques al municipi i actualment treballen plegades per potenciar l’accés al mar d’una forma responsable i sostenible.

Disposen d’un ampli espai de Chill Out a l’exterior i també espai diàfan d’uns 50 m 2 interior.

Activitats

Tastet o bateig de Mar: és una multi-activitat enfocada a enfortir els vincles i provar nous esports. Es combina el Catamarà, el Caiac i el Paddle Surf. Una molt bona forma d’iniciar-se als esports nàutics.

També s’ofereix Tastet ambiental. Una multi-activitat com el tastet de mar, però dins d’un context ecologista. Es combina el Catamarà i el Paddle Surf amb un mostreig de micro plàstics, recollida d’escombraries a la platja i tallers ambientals preparats per l’Associació Montgat Net.

Nombre màxim de participants: 60
Nombre mínim de participants: 2

Durada aproximada de l’activitat: De 2 a 3 hores

Requisits: Roba de bany

Idiomes en que es pot fer l’activitat: Català, castellà i anglès.

Altres activitats que es poden fer a l’Escola del Mar de Montgat inclouen les sortides en catamarà, windsurf, surf i skimboard, paddle surf o caiac, a més del sup Ioga, que consisteix en fer activitats de ioga, pilates o meditació sobre d’una taula de Paddle Surf.

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  Escola de Mar