El racó de Can Feliu IMG E3589 scaled 2

Dades bàsiques i xarxes

El racó de Can Feliu location icon

Carrer Àngel Guimerà, 41, Vilassar de Dalt, España

El racó de Can Feliu tel icon
34 937532916
El racó de Can Feliu facebook icon

El racó de Can Feliu

Vilassar de Dalt

El Racó de Can Feliu us proposa una cuina de mercat, elaborada amb productes frescos i fonamentada en la cuina tradicional, però seguint de prop les tendències de la nova cuina catalana.

El restaurant està situat en una masia coneguda com Ca l’Antón Feliu. Es tracta d’una masia amb molta història, que va ésser un vapor tèxtil a mitjan segle XIX, i on al tombant del segle XX hi va funcionar una destil·leria de licors, de la qual encara es conserven els alambins i etiquetes dels productes que s’hi varen elaborar. Com a nota curiosa, afegir que el portal de l’entrada va ser dissenyat per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

A més del servei habitual de restauració, el Racó de Can Feliu organitza també celebracions i reunions d’empresa. Disposen d’una carpa aïllada que permet fer reunions, sopars per a grups o comiats de solter. A l’estiu, es pot sopar a la fresca tot escoltant un grup de música en viu. Per altra banda, ofereixen també activitats com classes de cuina creativa i cates de vins, a càrrec del sommelier Xavier Sabaté.

Espais

El restaurant està situat a la planta baixa de l’edifici, on hi ha tres salons menjadors i una sala annexa habilitada com a bar. A l’exterior, una espaiosa terrassa també permet menjar fora, a l’ombra durant el dia o a la fresca al vespre. A l’exterior també, però adossada a l’edifici, una carpa permet, a manera de reservat, fer àpats o celebracions amb l’única companyia dels participants.

Serveis

  • Terrassa
  • pàrquing propi
  • música en viu
  • Activitats de team building

Contacte

Omple el següent formulari per enviar la teva sol·licitud a  El racó de Can Feliu