Cercar

Per què triar Maresme?

1. A tocar de Barcelona

El Maresme és una comarca molt ben comunicada, tant pels seus accessos als aeroports de Barcelona i a Girona, com per l’interior, entre els diversos municipis que la integren. Estenent-se al llarg de la franja litoral nord de Barcelona, el Maresme està ben comunicada tant per carretera, amb l’autopista C-32, com per tren, amb les línies R1 i RG1 de Renfe.

El primer municipi al sud, Montgat, es troba a tan sols 10 minuts de Barcelona i Mataró, la capital, a uns 20 minuts.

Santa Romana

2. Espais polivalents i edificis singulars

El Maresme compta amb espais singulars on poder organitzar un esdeveniment únic. Espais únics a l’aire lliure, en un entorn natural i amb vistes al Mediterrani.

Al Maresme hi trobaràs l’indret perfecte per gaudir d’un esdeveniment màgic. Les vistes al mar són un dels punts forts de la comarca. Tant en un celler com una masia. I si ho prefereixes també en un castell, una casa senyorial o un far.

A més, al Maresme hi ha auditoris, teatres i sales de reunions equipades amb la última tecnologia per garantir l’èxit professional.

 👉 Explora els nostres espais

3. Gastronomia local i DO Alella

Gastronomía de proximitat amb productes autòctons com la maduixa, el pèsol o la mongeta del ganxet, tot maridat amb els millors vins de la DO Alella, produïts en petits cellers a la comarca.

Càterings que van allà on el teu esdeveniment tingui lloc, restaurants amb sales de reunions i espais de somni, guinguetes a peu de platja amb una oferta gastronòmica de gran qualitat. Tot el què necessitis al teu abast.

 👉 Consulta els nostres càterings i restaurants

Celler Quim Batlle
Club de golf Llavaneras

4. Activitats que incentiven de veritat

Propostes after the meeting per a tots els gustos: entoruisme, centres thalasso, hípica, submarinisme, activitats nàutiques o golf són alguns exemples de tot el què t’espera al Maresme.

Sessions de ioga entre vinyes, activitats de responsabilitat social, classes de surf o una sortida en veler son activitats que milloraran les relacions dins l’equip i que de ben segur crearan un ambient de treball productiu.

 👉 Descobreix les millors activitats per al teu equip

5. Allotjaments i sales per a tothom

El Maresme, amb una llarga tradició turística a les espatlles, compta amb una variada i completa oferta d’allotjaments que va des de les cases rurals i hotels boutique fins als hotels de 4 i 5 cinc estrelles de l’Alt Maresme.

Trobareu una gran diversitat d’habitacions i sales de reunions per a tot tipus d’esdeveniments. 

👉 Troba allotjaments amb sales de reunions

 

Kaktus Playa
Qualitat i Sostenibilitat Maresme Events

6. Qualitat i sostenibilitat

Al Maresme treballem per garantir al màxim la sostenibilitat i per això la destinació està certificada amb el compromís de Sostenibilitat Biosphere.

A més, disposem d’empreses segures i certificades amb el compromís per la sostenibilitat Biosphere, les certificacions Q de Qualitat i les normatives ISO.

 👉 Consulta les empreses certificades amb Biosphere