Mireia Rovira, al capdavant d’aquest servei de càtering, va estudiar al CETT – UB Universitat de turisme, hoteleria i gastronomia un grau amb gestió i direcció de cuina, un màster amb gestió de restauració i col·lectivitats i diversos cursos en intoleràncies, al·lèrgies i additius a la industria alimentària.
A través de la seva empresa, amb obrador situat a la ciutat de Mataró, ofereix un servei de càtering personalitzat i elegant, de proximitat i amb la qualitat i els detalls òptims pel teu esdeveniment. Benvinguts!
Alguns dels plats que ofereixen són:
HAMBURGUESA VEGETAL: Verdures i quinoa arrebossades, maionesa de curry i ceba caramelitzada. Super cruixent i el pa de brioix elaborat per nosaltres.
CROQUETES MELOSES DE ROSTIT: Espectacular mossegada del rostit de tota la vida.
MOLLETE DE CALAMAR A LA ROMANA: Pa de tinta de calamar de senyoret ben tendre, calamar fresc i arrebossat i maionesa de curry.
COCA DE RECAPTE: Massa de coca tradicional, albergínia i pebrot escalivat i mini salsitxa de pagès.
PAPADA TERIYAKI AMB PARMENTIER DE PATATA: Papada de porc ibèric confitada 16 hores, nacrada amb salsa teriyaki i acompanyada d’escuma de patata increïblement cremosa.
També ofereixen tot tipus de pastissos creatius i personalitzats.