L’antiga masia senyorial es va convertir en un luxós castell a finals del segle XIX. Rodejat per bosc i amb un espectacular llac, compta amb espais tan interessants com el pati d’armes, per la celebració d’actes a l’aire lliure, sopars o aperitius. A l’interior, restaurat completament al 2004 pel grup Serhs, compta amb diverses sales i espais tan impressionants com la gran sala August Borràs, que permet trobades de fins a 500 persones.
La cuina del castell, liderada pel seu chef, ofereix especialitats de gastronomia mediterrània i de mercat.
A l’exterior hi ha diversos espais per organitzar actes: el Bosquet, el Pati d’Armes i el Jardí.
A l’interior hi ha la Sala Noble i la Sala Cavallers amb capacitats que van entre les 30 i les 50 persones aproximadament, la Sala Gòtica, amb una capacitat de fins a 150 persones per còctel i la gran Sala August Borràs (amb capacitat entre 320 i 500 persones).
August Borràs |
80 | 350 | 180 | 400 | 320 | 382 |
Cavallers |
18 | 30 | 50 | 56 |
Gòtica |
32 | 36 | 100 | 60 | 120 | 80 | 100 |
Noble |
12 | 50 | 40 | 54 |