Situada a Mataró, Casa Graupera es dedica des de fa més de 100 anys a l’elaboració artesanal de neules, torrons, xolcolata i galetes tradicionals. Aquesta empresa familiar destaca per la creació de més de 50 varietats de neules.
En el seu petit obrador, ubicat en el cor del casc antic de Mataró, la quarta generació familiar elabora dolços d’aromes embriagadores que evoquen èpoques passades…Tots, exposats amb compte i detall a la seva singular botiga, confereixen un univers d’artesania alimentaria innovada.
Les neules, una de les postres més antigues del Mediterrani són el producte estrella de Casa Graupera, un producte treballat amb passió i dedicació. Totes les naules es fan seguin el procés tradicional a mà, amb ingredients naturals però proposant desde les seves versions més clàssiques fins a modernes neules farcides amb diferents sabors.
A Casa Graupera ofereixen l’oportunitat de gaudir d’una experiència gastronòmica a la seva botiga i obrador, ofereixen una visita comentada sobre la història de la neula, des de l’antiguitat fins als nostres dies. Fan una demostració de com es fan les neules de forma artesanal i ofereixen un tastet de neules acabades de fer. Cal reservar amb un mínim de 3 dies d’antelació.
Activitat per grups de 10 a 35 persones.
Horari: De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h (+ 30 persones es poden pactar altres horaris)
Durada de l’activitat: 20 a 40 minuts, segons grup
Idioma de l’activitat: Català/Castellà (per altres idiomes cal portar intèrpret)