Abans de les vacances d’estiu o a la tornada, al setembre, poden ser moments fantàstics per reunir-se amb l’equip, premiar l’esforç i sobretot crear sinèrgies.

Les activitats de team building van molt més enllà de la diversió, aconsegueixen crear un espai únic per millorar la comunicació, la confiança i la col·laboració entre els participants que una vegada han establert les bases d’una bona relació fora de l’oficina seran molt més productius en un entorn laboral.

Et proposem sorprendre al teu equip amb activitats originals, que a més, recordaran durant molt de temps:

1- Regata corporativa al Maresme, vitamina blava!

Quina millor manera de fomentar l’esperit d’equip que navegant tots junts?  Una estranya i extraordinària sensació pot succeir quan companys de feina es converteixen en membres d’un equip, en la cerca de l’optimització del esforç i el rendiment. Les accions es traslladen al lloc de treball en forma de lideratge, productivitat i comunicació.

Algunes de les empreses que ofereixen activitats d’incentius al mar amb opció d’organitzar regates de vela són el Club Nàutic el Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, Caralvent, des del Port de Mataró, Team Building en veleros Cruceros al Masnou i el Club Nàutic del Masnou al Masnou.

Caralvent

2- Escape room per a empreses al Maresme

Les Escape Rooms són una experiència fantàstica per gaudir amb amics o família i posar a prova les habilitats de coordinació i col·laboració però sabies que també ho pots implementar amb el grup de treball i amb equips de fins a 150 jugadors? Les propostes d’Enigma Experience i Escape Masnou porten el concepte d’Escape Room a domicili per tal que pugueu gaudir de l’activitat a l’espai on es celebra l’esdeveniment.

3- Responsabilitat corporativa en experiències RSC al Maresme

Has pensat mai en fer que els teus esdeveniments tinguin un valor afegit? Al Maresme pots fomentar la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa a través de les activitats que proposen des de Greenevents com poden ser una activitat de caminada per zona agrícola i bosc mediterrani i la visita a una granja de producció d’ous ecològics o l’activitat de ser pagès per un dia i cuinar en equip una paella o calçotada, entre altres.

4 – Llums , càmera acció! Fes-te la teva pel·lícula al Maresme

T’imagines rodar una pel·lícula amb els companys de feina? Doncs amb aquesta proposta, sigueu on sigueu, podeu complementar la jornada de treball amb una activitat molt original que consisteix en rodar una pel·lícula en 10 escenes (uns 15 minuts de metratge final). L’activitat inclou el vestuari, attrezzo i tot el necessari per fer un remake de Star Wars, Grease, Scary Movie…

La pel·lícula s’edita el mateix dia, mentre l’equip està gaudint d’un àpat, per exemple i es visualitza al final de l’acte, amb entrada de cine entrega dels premis Oscar!

Consulta tota la informació a Filma’t.

Filma't

5 – Ioga entre vinyes al Maresme

Els cellers ofereixen moltes més possibilitats que simplent l’enoturisme. A Alta Alella saben com cuidar dels equips corporatius i per això ofereixen activitats exclusives i combinades per gaudir del mar i les vinyes però també activitats tan originals com una sessió de ioga entre vinyes o un taller de cuina o marxa nòrdica per les seves vinyes. A més, la seva situació és immillorable, en un entorn natural i magnífiques vistes al mar, estan situats a tan sols uns 15 minuts de Barcelona. Alta Alella és un celler familiar que ofereix experiències d’incentius úniques en un entorn màgic.